Posted: 17-06-2021 Written by: Editorial office Reading time: 2 minutes
In productie: elektrische Fiat E-Ducato

In productie: elektrische Fiat E-Ducato

Vanaf 2030 mogen er in Nederland geen nieuwe personenauto’s met verbrandingsmotor worden verkocht. Of er een uitzondering voor campers wordt gemaakt is maar de vraag. Het populairste basisvoertuig voor campers, de Ducato, is echter nu al in een elektrische uitvoering verkrijgbaar: de Fiat E-Ducato.

Dankzij het hoge koppel rijdt de Fiat E-Ducato veel levendiger. Fiat bouwt de elektrische bus in nagenoeg alle configuraties zoals we die ook van de dieselversies kennen.

Twee accupakketten

Er zijn twee accupakketten beschikbaar. De basisaccu van 47 kWh of een 79 kWh accupakket. In beide gevallen beschikt de elektrische Ducato over een 90 kW (122 pk) elektromotor die een koppel van 280 Nm levert. Thuis en op de camperplaats is de camper in een nachtje helemaal op te laden. Maar na 250 à 300 kilometer is de accu weer leeg. Aan een snellader is na een half uur de accu weer tot 80% gevuld.

More information: www.fiatprofessional.com

Still looking?

Still looking for a new camper? We have a large offer that you can choose from from dealers and private individuals. Or would you rather watch the last one first? camping news?

Read more
Back to Camping News