Posted: 25-09-2018 Written by: Editorial office Reading time: 2 minutes
De easydriver-App: een multifunctionele reisbegeleider

De easydriver-App: een multifunctionele reisbegeleider

Reich komt met iets nieuws op de markt: de easydriver-App. Dit is een multifunctionele reisbegeleider die erg handig is wanneer je met de caravan of camper onderweg bent.

Met de easydriver-App heb je toegang tot een nieuw platform. Dit biedt je allerlei waardevolle informatie voor je kampeervakantie, zoals over bandenspanning en over het weer op je vakantiebestemming. Ook de bekende functie waarmee je je caravan makkelijk naar zijn plek manoeuvreert is aan de easydriver-App toegevoegd.

Check tire pressure

Samen met het controlesysteem Opens internal link zorgt de easydriver-App ervoor dat je de bandenspanning gedurende de reis in de gaten kunt houden. Daarvoor hoef je alleen de normale ventieldoppen te vervangen met de easydriver safetyre-sensoren. Vervolgens verbindt je deze via een QR-code op het sensorgedeelte met de easydriver-App op je telefoon. Dit gaat via bluetooth. Wanneer de bandenspanning dan minder wordt, waarschuwt de app je. Zo ben je veilig onderweg, zelfs wanneer de banden plotseling spanning verliezen.

Waterpas en weerbericht

De easydriver-App geeft je daarnaast een goed beeld van het weer. De gratis app heeft een stand-van-de-zon functie en een 14-daags weerbericht. Daarbij komt nog een waterpas en een handige easydriver dealerlocator. Dat kan niet anders als een heerlijke vakantie worden!

Bestuur je caravan met de app

Eigenlijk onmisbaar als je erop uit gaat met de caravan: een easydriver waarmee je je caravan millimeterprecies kunt verplaatsen. Het maakt aankomen en settelen op je bestemming een stuk eenvoudiger. Via de app kun je eenvoudig met de easydriver-rangeerhulp je caravan naar de juiste plek manoeuvreren. Daarvoor hoef je alleen nog de app-controller aan te schaffen bij een erkende vakhandel. De besturingscommando’s van de rangeerhulp kun je dan via je smartphone-display aan easydriver-rangeerhulp doorgeven.

Meer lezen? Ga naar Reich-easydriver.nl
Op zoek naar een nieuwe caravan of camper? Bekijk het aanbod op onze website

Read more
Back to Camping Tips